fredag den 8. marts 2013

I kan lige nå det

Skynd jer at gå ind på Havefolket.dk og deltag i deres smukke konkurrence Det fineste forårstegn. Her kan I vinde et lækkert gavekort til Gartneriet Spiren, der har specialiseret sig i juleroser, påskeklokker og vintergækker. Besøg deres hjemmeside her.


Selv har jeg set mig lun på deres pakke med tolv enkeltblomstrende påskeklokker i sarte farver. Med til pakken hører Claus´ bog Juleroser og Påskeklokker. Den har jeg endnu ikke i min samling, men den står på min ønskeseddel.


Jeg har sat min mor til at krydse fingre for mig, men er ikke helt overbevist om, hvorvidt det hjælper. Nu må vi se. Hvorom alt er, så skynd jer at deltage. Læs mere om Claus´ bog her.

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Mathias Emil.Tak for linket til havefolket.Den gave vil jeg da også gerne vinde.Er også vild med juleroser og påskeklokker.
Vi krydser fingre for os begge to.Rigtig god weekend til dig knus Jette

Karin Nielsen sagde ...

Hej Mathias! ja jeg har også lagt mit bud på "forårstegn", og har også været inde og lurkigge på Spirens hjemmeside. lad os krydse fingre for vi er de heldige:-) Og sikke nogle smukke billeder af hyacinterne, med flotte vinkler du har fundet!God aften ønsker Karin fra Blomsterlyst

Juliana sagde ...

Fantastic colours!
lovely floral shots!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject

Marianne sagde ...

Og tak for de pæne ord. Vi kan kun glæde os!