torsdag den 25. april 2013

Åh anemone ...

Hvis essensen af forår skulle tilhøre en enkelt blomst, måtte det blive anemonen. Så blid og sprød den står der og lover guld og grønne skove. Tænk sig - i dag er bøgen sprunget ud!Meget kan man købe for penge - dog sjældent en naturlig skovbund fyldt med anemoner, små violer og smørblomster. Det er naturens værk og det føles som at have en skattekiste stående åben i baghaven.


9 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Ja på vores tur i går så vi tæpper af anemoner i skovene vi kørte igennem. Her hos os varer det lidt endnu, inden bøgen springer ud.
Kh
Lisbeth

Nette sagde ...

Åh Mathias

Sådanne billeder får mig til at savne at gå tur i skoven med min hund. Anemoner får altid smilet frem.

marie sagde ...

De er det personificerede forår. Bøgen er ikke helt klar endnu heroppe i Jylland.

Rikke sagde ...

Anemoner er bare så fine, og du har fanget et par rigtig fine billeder. Jeg har en enkelt anemone under mit æbletræ. Jeg er lidt bange for at det er sidste gang jeg ser noget til den, for der bliver færre år for år.

Bente Holst sagde ...

Ja, hvor har du ret. Anemoner i skoven - elsker at løbe en tur i skoven, når anemonerne blomstrer :-)

Frøken Solhat sagde ...

Anemoner er vidunderlige....og mine er netop også sprunget ud.....det er et skønt syn ;0)

Knus Dorthe

Frk. Anemone sagde ...

Som du dog kan sige det :)

De skjønne anemoner...

Jannibele sagde ...

Ja, hvitveisen er for meg selve inkarnasjonen på våren:) Jeg er heldig som har et hvitt teppe av dem på mitt hagegulv. Snart er teppet igang. Deilige bilder hos deg! Ha en salig søndag!

Mathias Emil sagde ...

Hej piger - tak for jeres hilsner. Her ved os er der forholdsvis mildt, så bøgen er som regel hurtig. Dejligt er det også, at vi ikke har mistet hverken roser eller andre sarte planter. Hav en rigtig dejlig forårsuge!