lørdag den 22. juni 2013

Som nyfalden sne

Egentlig er jeg ikke sønderligt begejstret for hvide og cremefarvede blomster, men nu kunne jeg alligevel ikke dy mig - og skal jeg være helt ærlig, så synes jeg faktisk det ser godt ud, at blande hvide og blå blomster op mod vores blå træhus.Den hvide rose er en Gråsten og selvom jeg har vist den før, tåler den nok en gentagelse. Den dufter kun svagt, men er sund og rigtblomstrende. Den dårende smukke pæon kender jeg desværre ikke navnet på, da jeg fandt den gemt væk i et hjørne af Bilkas havecenter. Nu vil jeg køre ud i landskabet og lede efter blå blomster til min krukkehave. Måske jeg skulle lede efter en blå salvie, der kan matche min hvide, kornblomster eller måske riddersporer! Rigtig god weekend.


7 kommentarer:

Jette Hollesen sagde ...

Det ser da skønt ud og sikke fine knopper med røde strejf! Hvidt er så rent og fint og fuld af poesi.

Nana Hecquet sagde ...

Hvide blomster er slet ikke så tossede! - Men noget helt andet: Kik lige ind på nedenstående side:

http://droemmegaven.blogspot.dk/2013/06/vi-har-fundet-en-vinder-af-vores.html

God weekend!

Blomsterhatten sagde ...

Fin rose og skøn pæon selv uden navn( faktisk har jeg lige 2 nu hvor navnet i hvert fald ikke er rigtigt , så hvad skal man så med navn)
God tur dejligt og komme ud og se..:O)
Hilsen helle

Birgitte sagde ...

Hej. Det ser meget smukt ud. Jeg håber du kommer til at synes mere om de hvide blomster, når du blander dem med blåt. Jeg tror, det bliver helt perfekt op ad et blåt træhus!

Bettina Bäck sagde ...

Vackert! Och bara namnet tycker jag är fantastiskt, gråsten. :-)

Landbohaven sagde ...

Det ser rigtig godt ud.
Tak for kigget.
Ha´ en god aften.

Mathias Emil sagde ...

Hej piger,
Tak for jeres hilsener. Tænk sig! Nu hvor jeg har blendet et blåt strejf ind i forsamlingen, synes jeg pludselig langt bedre om hvide blomster :-)
En kærlig hilsen til jer alle, Mathias