tirsdag den 23. juli 2013

Med hovedet på et fad

Normalt er jeg ikke så drabelig og har sjældent lyst til at tage livet af folk, men når det kommer til roser, er sagen en anden ...
... så skal der rulle hoveder!
De forskellige roser hedder ved navn Gråsten, New Dawn, Jacques Cartier, Claus Dalby, Eden Rose, Coral Dawn og Schakenborg. I haven har vi mange forskellige typer roser og de blomstrer selvfølgelig hele sommeren.10 kommentarer:

Bettina Bäck sagde ...

Men oj! Rena rama massakern. Å, så mycket rosor du måste ha, själv går jag lydigt runt och sniffar på mina - är alldeles för snål för att klippa av en enda. :-)

Anonym sagde ...

Betagende syn. Intet mindre.
Det bliver man/jeg da bare så glad i låget af. Og med sådan et indtagende fad foran sig, er det fristende at stikke næsen tættere på, for lige at dufte de himmelske dufte :-)

Tak for synet!
Venligst
Susan/Kjellerup

Tine Uldall Vogt sagde ...

Intet mindre end smukt.. Tak for kigget

Nana Hecquet sagde ...

Meget, meget smukt! Gad vide om jeg har roser nok til at lave et ligeså fint fad fuldt ...? ... Jeg bliver vist nødt til at prøve en af dagene ;-)

Jette Hollesen sagde ...

Jeg har samme last- elsker at lægge
rosenhoveder i baljer og fade. -Så kan man rigtig studere og nyde dem.
Der er mange smukke på dit fad.
Jette

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Simpelthen så lækkert og forrygende flot. Jeg har samme last. Forleden dag var det åkander der røg i baljen og i morges georginer.
Sommerknus fra Fru Pedersen

Mette sagde ...

Smukt - hvis man kan nænne det, skulle rosengele også være lækkert - men så kan de selvfølgelig ikke ligge der og se så smukke ud

Dorthe Jensen Bach sagde ...

Fantastisk syn:-)

Rose sagde ...

Vældig flot!

Mathias Emil sagde ...

Hej alle,
Tak for jeres hilsener :-)
Skulle jeg et øjeblik ikke længere være ydmyg, ville jeg nok også mene, at det ser ret flot ud! Men det er alene rosernes fortjeneste ...
En kærlig hilsen til jer alle