fredag den 2. august 2013

Bella donna mamma mia!

Da vi i forrige uge var nede for at bese det italienske, boede vi ved en rigtig italiensk mamma. Og ja - det er sådan en rigtig fyrig, lavstammet, ganske bred og ganske anseelig italiensk kvinde jeg mener. Hun var spændende!Næsten lige så spændende som hendes roser ...Dem var der nemlig en del af ved hendes palazzo, som vi havde lejet. Hun havde med garanti egenhændigt gravet dem ned i den stenede jord og smukke kan man ikke benægte, at de er.
Hvor ville jeg ønske, at vi danskere var bedre til at bruge de skrappe kulører. Blodrød, orange, pink og cyklamen var blot nogle af de skære farver vi mødte.Selv må jeg tilstå, at min egen have i øjeblikket skinner lyserødt og hvor er det ærgerligt. August og sensommer er jo netop den tid på året, hvor vi trænger allermest til farve, spræl og kulør!


3 kommentarer:

Our photos sagde ...

Beautiful photos!Beautiful roses!

Henrik sagde ...

Kære Mathias, tror du er blevet inficeret af sygdomme mediterranae dominatae, den kan godt være uhelbredelig. Det anbefales at holde sig væg fra især Sydfrankrig og Italien i særdeleshed, hvis du nærer håb om helbredelse. Som du selv bemærker er vi måske ved at blive lidt ensporede i retning af den engelske og den "nye" hollandske retning. Vi kunne godt bruge lidt mere pang og give lidt slip på tone i tone.
Henrik.

Mathias Emil sagde ...

Hej Henrik,
Jeg vil give dig ret i, at der er gået lidt for meget `mode´ i haven. Tone-i-tone kan altså godt blive lidt kedsommeligt! Men når det så er sagt, så bruger jeg det altså selv i haven og der er bestemt ingen der siger, at ikke netop en flammehave kan være tone-i-tone rød, orange og gul. Her passer lyserød ligesom ikke ind. Men du har ret - lad os give lidt mere slip!
Kh Mathias