søndag den 11. august 2013

Blade får også blomster

Rundt omkring i haven bliver man flere steder helt beruset af dufte, farver og en temmelig overhængende frodighed. Derfor kan det af og til være tiltrængt med et let, dugfriskt og enkelt pusterum.
Jeg holder meget af hvide blomster, men har ikke mange af dem i haven. Det skyldes givet vis, at de hvide blomster ofte kræver næsten konstant opsyn og vedligeholdelse, for hele tiden at se dugfriske ud.
Hvide blomster med brune kanter og pletter, synes jeg ganske enkelt ikke er værd at have i haven.
Tidligere har der i denne del af min `krukkehave´ også været margueritter, storkenæb, roser, pæoner, salvie og forskellige bladplanter ...... Men jeg skifter hele tiden ud og bytter rundt. Derfor står der nu også græsser, som jeg synes giver hele billedet et vældig elegant islæt. De står i stilrene cementkrukker og jeg tænker, at de vil se godt ud som blikfang forhan huset hele vinteren.5 kommentarer:

Furulunden sagde ...

Det var delikat og stilfullt!!

Rose sagde ...

Herligt forfriskende grønt , hvidt og sartgult indslag i nærbilleder, uhmm, siger jeg! :-)
Kh Rose

Anonym sagde ...

Uha uha, igen nogle skønne fotos, så man kan drømme sig helt ind i skærmen :-)
Og så pirrer du min nysgerrighed, for noget jeg ikke kender.
Den plante/græs-lignende blad-plante du har, den med grønne aflange blade, hvor hvert blad har flere hvide pletter/streger op af sig... Hva' er det da for en spændende sag? :-)
Venligst Susan/Kjellerup

Mathias Emil sagde ...

Hej piger, tak for jeres hilsner.
Til Susan - jeg må krybe til korset og bekende, at jeg desværre ikke kender navnet. Den er såmænd blot købt i Jem&Fix, men hvem kan se det?

Anonym sagde ...

Og hej Mathias Emil :-)

Griner, fair nok, og nej, det kan ikke ses, planten er købt i Jem&Fix. Og skidt pyt med det :-D
Venligst Susan/Kjellerup