søndag den 18. august 2013

Ganske overvældende

Gudskelov var jeg tidligt på færde i fredags, da jeg besøgte Odense Blomsterfestival - for jeg skal da ellers love for, at der op ad formiddagen kom mange mennesker!
Folk asede og masede rundt imellem hinanden og rigtig mange vadede rundt i blomsterne, fordi de blev skubbet derop. Sikken et ståhaj!

Ellers har jeg kun godt at sige om alle blomsterarrangementerne, farverne og årets idé og tema `ud i den store verden´.
Der var indrettet et Afrika-land med store elefanter og en masse krybdyr, en lufthavnsterminal med kufferter propfyldte af blomster og rundt omkring en mængde olietønder, som på et fragtskib, der var fyldt med årets blomstrende nyheder.
Jeg skal nok vende tilbage med lidt flere billeder, men først må I se de forskellige plantekombinationer.Lidt flere stauder og buske kunne måske have været kærkomment, men alle de forskellige potteplanter er nu også fine. Særligt spændende synes jeg det var, at der i år var brugt så mange krydderurter og græsser.
Det gav ligesom en anden dimension til arrangementet og bidrog med lidt nytænkning, på et sted hvor vi ellers kun har set de traditionelle potteroser, georginer, asters, krysantemum og grønne stueplanter.


4 kommentarer:

Jette Hollesen sagde ...

Det var da en dejlig, inspirerende billedserie, du har lavet!
God Weekend
Jette

Jette sagde ...

Hej Mathias Emil.Mange smukke billeder af et overvældende blomsterhav.Har lige lavet et indlæg fra Frederiksborg slot i Hillerød.Har været til Living Fair udstilling og der var også blomster overalt.God aften Jette

Frøken Solhat sagde ...

Ja hold da op et blomsterhav....det kan åbenbart betale sig at stå op med solen til sådanne arrangementer ;0)

Mathias Emil sagde ...

Hej piger, ja det var altså ret flot. Men tænk sig! Da de søndag formiddag solgte ud af de mange blomster, kom jeg ikke afsted. Jeg havde fuldstændig glemt det og sov for længe ...
Tak for jeres hilsner!