mandag den 5. august 2013

Høj sol og roser i læssevis

I weekenden var jeg så heldig, at jeg fik mulighed for, at besøge Nordfyns årlige Rosenfestival. Det var en virkelig god oplevelse - særligt fordi jeg var i skønt selskab blandt kære venner.
Roser var der nok af og med den idylliske, gamle bymidte som kulisse, var stemningen sat. Overalt var der dekoreret med forskellige eventyrlige blomsterdekorationer og flere steder i byen kunne man købe store roser med hjem.Byens restauranter og de spisende gæster var trukket ud på gaden, der var musik, optog og en lun stemning overalt hvor vi gik. Lyder det ikke fantastisk?Hvis ikke I var og besøge festivalen i år, synes jeg, at I bør tage til Bogense til næste år. Selv må jeg ihvertfald afsted, for da jeg fik nys om, at man kunne gå sig en tur på en af danmarks største rosenmarker, var dagen gået og vi var på vej hjem. Ærgerligt!
Læs meget mere om Rosenfestivalen og se en masse smukke billeder derfra lige her.   


1 kommentar:

Frk. Anemone sagde ...

Hej Mathias, skønne stemningsbilleder fra det rosenpyntede Bogense, der var rigtigt dejligt der. Ærgerligt at du ikke nåede ud i rosenmarkerne, hvis du gerne ville det. Vi så dem nu heller ikke, men sugede til os af stemningen i byen.

Du kan se en beretning om mine oplevelser på min blog.

Ulla