torsdag den 15. august 2013

Ren havehelbredelse

På Facebook er jeg medlem af en gruppe, der hedder `Den helbredende Have´ - et sted hvor haveglade mennesker på tværs af aldersgrupper, sociale skæl og landområder kan mødes om den særlige glæde det er, at nyde og arbejde i sin have.


Gruppen er stiftet af Marianne med bloggen af samme navn, nemlig `Den helbredende Have´. Det er også Marianne vi kender fra Havefolket. I Facebookgruppen lægger medlemmerne billeder op fra deres egen have, stiller plantespørgsmål og debatterer i hvor vid udstrækning, vores baghaver kan vise os vejen til en indre sjælefred, lindring af fysiske smerter eller psykiske skavanker.Det jeg vil frem til er, at jeg, heldigvis med alle lemmer i behold, også føler en mental helbredelse i min egen have. Det at kunne plukke en favnfuld blomster, spise solmodne tomater fra drivhuset, ligge og slaske i hængekøjen, eller spise på terassen er da ren terapi!Har I lyst til også at være medlem af gruppen, skal I blot søge efter `Den helbredende Have´ i Facebooks søgefunktion. Måske ses vi?


7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Godt indslag Mathias, som du ved, er jeg med :) Smukke billeder af smukke blomster.
Kh Lisbeth

Landbohaven sagde ...

Tak for de smukke billeder.
Fint indlæg.
Ha´ en god aften.

Karin Nielsen sagde ...

Hold da op for en meget smuk buket du har fået lavet Mathias. Skøn sammensætning af former og farver! Jeg kigger lige på siden på Facebook! God aften :-) Karin fra Blomsterlyst

Marianne sagde ...

Du får da lige et kram og et kys på næsetippen, Mathias (det må jeg godt ikke?)

Tak for din smukke omtale af gruppen og og må jeg lige tørre en tåre bort: Du ramte mig lige i hjertekuglen med din buket. Inderlig og smuk! Hvad blomster dog kan! Og hvad du kan med blomster! Du er helt særlig!

Vinkesmil fra M

Bente Holst sagde ...

Wow for nogle skønne farver og blomster, du viser. Smukt!

Vibeke Lippold sagde ...

Hvor er du sød, at skrive så positivt om Den helbredende have :)
Dejligt når man hører andre, der er lige så begejstret som en selv. Og du er jo med til at gøre gruppen hyggelig Mathias :)
Smukke blomster du viser - som altid :)

Mathias Emil sagde ...

Hej piger,
Mange tak for jeres altid søde og rosende kommentarer. Jeg er kun glad for, at kunne gøre lidt reklame for facebooksiden. Enhver med et hjerte fuld af blomster, bør være medlem af gruppen.
Kærerste Marianne - du kysser bare løs!
En kærlig hilsen og tanke til jer alle.