søndag den 8. september 2013

Det startede med en halmkrans ...

I dag har jeg været med min mor på planteindkøb og selvom det kun sjældent løber stille af, kunne jeg alligevel nære mig. Faktisk købte vi kun lidt pyntekål, lyng og nogle sære chiliplanter - den slags der ikke skal i maden, men udelukkende skal se pyntelige ud.Men så skete det alligevel. Vi forkøbte os i (nu bliver det skørt) halmkranse! Og så endda af den særligt indtørrede og dryssende slags. Kan I gætte hvorfor?


Selvfølgelig fordi det er ved at blive tid til efterårets mange kranse. Vi har ellers købt dem færdige, hvor de allerede er pyntet, men det er da så meget sjovere at gøre det selv. Og i virkeligheden ganske nemt!Først har jeg dækket kransen af med store, grønne blade. Så har jeg sat bundter af rønnebær, paradisæbler, bær fra liguster og enkelte æbler i kransen. Til slut er det blot at klippe lidt til og rydde op. Jeg synes selv, at den er blevet nogenlunde - og så for femten kroner halmkrans ...


8 kommentarer:

Hyacinth Bucket sagde ...

Den blev da fantastisk smuk..:-)
Vi laver også kranse selv og i dag var jeg lige ude i haven og kikke på alt det jeg kan bruge, røn, hyld æbler, efterårsblade osv.
Jeg kan dog rigtig godt lide en stor krans af bare blade i de smukkeste efterårsfarver.

God ny uge fra Lisbeth

Anonym sagde ...

Virkelig flot krans - du er meget kreativ! Jeg følger din blog jævnligt og glæder mig over de smukke billeder
Venlig hilsen Linda

Fagertun sagde ...

Så vakker høstkrans du har bundet. Jeg kjenner at du inspirerer meg til å lage en selv.
Kanskje det blir neste helgs prosjekt:)

Tulle sagde ...

Den er virkelig lækker, Mathias! Hm - har vi fået at vide, hvad du arbejder med?- eller har planer for? Kunne godt se dig i blomsterbranchen... ;-)

Bente Holst sagde ...

Det er en virkelig smuk krans. Du har kreative evner!

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Super smuk, din mor er virkelig heldig at have dig, der pynter op og nusser rundt i have og hus og gør det hyggeligt, til glæde for hele familien og husets gæster.
Knus fra Fru Pedersen

Mathias Emil sagde ...

Kære alle, tusind tak for jeres altid søde og hjertevarme hilsner. Det gør mig både glad og stolt, at I synes det jeg laver er pænt!

Kære Tulle, jeg studerer, men arbejder derudover på to botilbud og et dagtilbud for udviklingshæmmede. Jeg arbejder også som tjener på et hotel - så det er jo meget langt fra blomsterverdenen. Men når det så er sagt, kunne jeg nemt forestille mig at arbejde i din branche :-)

En kærlig hilsen til jer alle og et stort knus til dig, Fru P!

Dorthe Jensen Bach sagde ...

Smukt, smukt, smukt!