fredag den 27. september 2013

Mon der er nogen hjemme?

Næ, det var kun turister. For ikke så længe siden var min moster Putte og hendes mand Bjarne på ferie i Frankrig, og som de haveglade mennesker de er, gik turen til Giverny nær Paris.I kender nok haven her. Det er Monets have og desværre er det jo mange år siden, at han gik bort. Det kunne ellers være skægt, om man kunne udfordre sin franske parlør og tage en snak med den verdensberømte maler.Haven var der efter sigende ikke meget ved, og så var den ellers overrendt af turister og skolebørn. Ærgerligt, at en af verdens mest berømte og historiske haver nu er i en sådan forfatning.
Alligevel synes jeg, at Bjarne har fået taget nogle fine billeder, og her vil jeg dele nogen af dem med jer. Især vandhaven med de mange åkander er smuk, synes jeg. Men så igen - når man skal liste afsted i gåsegang omkring søerne, klemt mellem snesevis af mennesker, tager det ligesom lidt af oplevelsen!


2 kommentarer:

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Fine fotos af malerens gamle have!

Vi besøgte haven for ca. 15 år siden, og ja - der var andre turister på besøg samtidig med os, men ikke så mange som du her beskriver.

Det jeg husker bedst fra besøget er ikke så meget haven, men husets køkken med de blå/hvide kakler. Men selvfølgelig også søen med åkander og den grønne bro ...!

Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg har sat mine fødder i Monet's have, og jeg håber da også på, turen går dertil en anden god gang.

*SMIL* og god weekend til dig Mathias Emil - fra Lisbet

Fagertun sagde ...

Morsomt å se fine bilder fra en spennende og berømt hage. Jeg har aldri vært der... enda..