lørdag den 19. oktober 2013

Det er så yndigt at følges ad

I går eftermiddags var det simpelthen så koldt og bidende, at jeg var sikker på, at vinteren var kommet. Ligesådan med frosten - så jeg kunne lige så godt gøre det slemme...
... Der skulle rulle hoveder! Som sagt så gjort og her ligger de så i en skøn forvirring.
En del af de georginer jeg i foråret lagde til forspring i spande, har vist sig at være forkerte. Ganske vist kom der da georgine-blomster op af spandende - men ak og ve - i de helt forkerte farver!
Sådan kan vi være så uheldige, men jeg holder nu af alle blomster og nyder kun, at bedene de sidste måneder har mindet om Tivolis skydetelt.
De røde georginer her skulle være `Arabian Night´ og de hvide med lyserødt skær `Eveline´. Min arabiske nat tror jeg ikke helt er sandfærdig - de ser ærligtalt lidt postkasserøde ud!
Ellers er der skøn forvirring. De sorte skåle her står ude hele året, og selvom der ingen blomster er i haven, er der alligevel vand i. Jeg er så vild med vandspejlet der fryser og smelter igen.
Når man sådan bliver grebet af stemningen og har motivet på plads, kan jeg altså ikke lade være med at skyde i læssevis af billeder. Normalt sorterer jeg hårdhændet og viser kun et par stykker...
... Men i dag kan jeg ikke lade være med, at vise jer hele bunken.
Rigtig god weekend. Frostnætter eller ej vil jeg ud og nyde haven, og jeg gætter på, at jeg ikke er den eneste. Georgnierne står endnu og ligesådan resten af de blomstrende sager.7 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Hej. Hvor ser det festligt ud. Jeg tror, du har ret i, at den røde blomst ikke er arabian night, for den har jeg haft i haven og den er næsten helt sort! Jeg har også været i haven hele dagen i dag. Vejret har været godt, selvom der er køligt, men så må man jo bare tage godt med tøj på!

Heike Ebner sagde ...

Sikke et fantastisk farve spil i dine vandkrukker. Øv at de ikke var som du forventede, men godt ser det nu ud.
Har selv været ude og klippe hoveder af, bare for en sikkerheds skyld. Frosten ligger jo lige om hjørnet.
Kh Heike

Our photos sagde ...

You have make beautiful photos. Mathias!
Greetings, RW & SK

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Pyt med at det ikke er så stilrent for variationen er skøn. Sjovt med en overraskelse. ;-)

Landliggeren sagde ...

Fornuftigt at lade nogle hoveder rulle. Nu ser dine bede sikkert ud som vores. Brune og slatne.

Faktisk er det vel ikke i orden at få noget andet end det man har bestilt. Så svært er det heller ikke at lægge den rigtige knold i posen. Den leverandør ville jeg holde mig fra i fremtiden.

God søndag
Birgitte

Zep sagde ...

Kære Mathias.

En meget inspirerende opstilling - tak!

Hjerteligst

Mathias Emil sagde ...

Kære jer,
Skal jeg være lidt ubeskeden, og det må man gerne være herinde, vil jeg også mene, at set ser ret flot og festligt ud! Herligt med farver og blomster i massevis :-)
NB. Jeg finder bestemt en anden leverandør til næste år. Blomster i forkerte farver og former er ikke mig. Det er kun festligt når det er så skørt som her!
Mathias