fredag den 18. oktober 2013

Et billede på årstiden

Nu håber jeg ikke, at jeg er den eneste og at I nu vil grine af mig, når jeg skriver, at jeg har så frygtelig travlt derude. Jeg spæner rundt og graver roser og stauder ned, lægger tulipaner, narcisser og hyacinter og fejer bade, plukker æbler og hold nu ferie...Det er heldigvis skønt arbejde og god motion tillige - her til aften lå temperaturen på lige omkring to grader, og jeg havde alligevel sved på panden. Så der bliver knoklet!Sådan skal det være og hvor håber jeg dog på, at komme i god form til på mandag. Det er måske lidt forhastet, men der skal jeg starte i børnehave. Det bliver virkelig dejligt - men mere om det en anden dag.Tilbage ved mit øjebliksbillede kan jeg fortælle, at jeg i dag har plantet roser. Blandt andet den engelske `William Shakespeare 2000´ og en smuk lyserød sag. Desuden Poulsen-rosen `Ghita´, lidt `Rhapsody in Blue´ og det bliver så smukt til sommer!Desuden går jeg og samler frø i have og krat. Her er det voksurt, torskemund og en bordeauxfarvet studenternellike. Oktober er en af mine yndlingsmåneder og på en dag som i dag, husker jeg hvorfor.


4 kommentarer:

BC sagde ...

Hej Matias
Sikken en energi :) pas nu på der ikke springer noget i dig, nu du skal være klar til børnehave mandag :) men pøj pøj
God weekend
Hilsen BC

Marianne sagde ...

Oktober er havenørdenes aller travlestes måned - den slår nærmest april og maj til sammen.

Godt du gør lidt reklame for det med at det giver god form, kan du ikke lade det sive blandt dine unge venner? Vi vil så gerne have flere unge havenørder og planteelskere!

Ja, for min skyld må du også gerne bruge megafon.

God (travl) weekend!

Frøken Solhat sagde ...

Jeg er vild med din aktivitet Mathias Emil og jeg er sikker på at det kommer til at bære frugt og at du veltilfreds kan læne dig tilbage og tænke....det var skønt det blev gjort ;0)

knus Dorthe

Mathias Emil sagde ...

Hvor her I ret - det er så skønt at få det gjort! Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde... Lige til i morgen eftermiddag, når jeg kommer hjem fra børnehave og skal til at lægge løg!
Kærlige hilsner Mathias