tirsdag den 3. december 2013

En pludselig indskyldelse

Hvert år i december tager jeg mig næsten dagligt tid til, at hygge rundt og skabe jul. Ellers har jeg normalt rygende travlt med alt muligt, men i julen skal vi huske at slappe lidt af, gøre de ting vi har lyst til og således huske at være i nuet.


I dag har jeg været i haven for at gøre klar til vinter. Mange krukker skal endnu tømmes, og så har jeg både tulipaner og flere kasser med prydløg, der skal i jorden.


Men midt i al mit maseri med jord og løg, blev der nu alligevel tid til julerier. Her fandt jeg på, blot at lade jorden blive i en krukke, dække med mos og så ellers stikke røde grene ned i jorden, for på den måde at forme en lille busk.På den har jeg hængt små rensdyr i keramik og ellers ikke andet. Det må gerne være lidt enkelt. På bordet står desuden flere gamle potter, glasmontre og en mængde julegrønt. Men alt det skal jeg nok vise mere fra en anden dag. Rigtig god tredje december!

7 kommentarer:

Zep sagde ...

Rigtig hyggeligt, kære Mathias.

Hjerteligst

Jette sagde ...

Hej Mathias.Fint med de smukke grene,og dejlige vedhæng.
Er selv lige vendt hjem fra en juletur til Berlin......og der blev julet til den store guldmedalje.Knus Jette

pia rasmussen/bienogblomsten sagde ...


Nej.. hvor ser det hyggeligt ud...
Du er en rigtig hygger...

Og jeg er rigtig glad for at jeg ikke er den eneste som har masser af løg som endnu ikke er lagt i jorden...
Hilsen bienogblomsten

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Hvor er det flot og enkelt. lige til at blive glad af. Din advendtsdekoration er superskøn, elsker bare naturens materialer.
Juleknus fra Fru Pedersen

Birgitte sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud og det lyder også som om, at du nyder julemåneden lige så meget som vi gør her oppe i det nordlige!

Bente Holst sagde ...

Det ser hyggeligt ud - og vi må nyde denne skønne julemåned :-)

Mathias Emil sagde ...

Kære piger,
Tak for jeres hilsner. I skal vide, at jeg nyder at høre fra jer og alle de andre, som troligt lægger kommentarer her på bloggen. Det er så dejligt, at I har lyst til at være med herinde!
Kh Mathias