mandag den 30. december 2013

Sikken et driverliv

De sidste mange dage har jeg overhoved ikke lavet noget som helst. Jeg har holdt juleferie, spist slik og så ellers slasket på sofaen, set film og været til julefrokoster.


Det ligner mig ellers ikke at føre sådan et driverliv. Jeg er som regel i fuld fart og har altid gang i en masse projekter. Men måske vi blot ind imellem har brug for at hive stikket ud?


På mit skrivebord lever grene og små spirer også et driverliv. Jeg plukkede hyldegrenene i går eftermiddags, og allerede i dag er der små blade på. Det er da utroligt!Fadet med de mange lys nyder vi om aftenen. Det bliver stadig tidligt mørkt, og vi har sådan brug for lyset og varmen. Grenene med lav er fra haven, og jeg synes de er så smukke.


For mig er dekorationen her ikke julet, men derimod en hyldest til vinteren og årstidens grønne naturligheder. Lys og mos er til hele året - ligesådan med elefanter. Kan I finde ham? Han er da en sød lille fyr!

5 kommentarer:

Frøken Solhat sagde ...

Åh det lyder simpelthen som den mest perfekte måde at tilbringe et par "imellem jul og nytår" dage på ;0)

Rigtig godt nytår til dig og dine og tak for året der gik....alt for hurtigt!!!

Knus Dorthe

Nana Hecquet sagde ...

Det er godt nok mørkt, men jeg skal da ud at plukke hyldegrene lige NU! - Og så kan jeg vældig godt lide din bakke med de mange bloklys :-)

Anonym sagde ...

Kære Mathias Emil !
Et godt og lykkebringende 2014 ønskes hermed samt tak for et oplevelsesrigt 2013.
Venlig hilsen Birgit Nouri.

Susan Durup sagde ...

Det lyder som en helt helt perfekt måde at bruge sine fridage på... at hive stikket ud er sundt for sjælen.
Jeg elsker hvor smukt dit bord og vindueskarm ser ud - grenene, lysene og de virkelig flotte vaser. Det er lige sådan jeg syntes det er smukkest.
Det var med dit billede i tankerne at jeg samlede grene i parken i går eftermiddags. Det er jo forbudt at klippe grene i parken, men hvad blæsten tager ned til os - det må man jo gerne tage. Der er mange specielle træer i parken - og derfor flere smukke slags grene med hjem.
Tak for inspirationen Mathias Emil..... det er SÅ skønt at kigge med herinde.
Mange hilsner fra Susan

Mathias Emil sagde ...

Hej piger,
Mange tak for jeres hyggelige kommentarer.
Det der med at klippe grene og ellers snuse rundt i skoven, tager jeg nu ikke så højtideligt. Jeg hjælper jo blot lidt til med "beskæringen". Håber også, at I har hygget jer rigtig meget i juledagene!
Skønt nyt år til jer,
Mange gode hilsner,
Mathias