torsdag den 9. januar 2014

Jeg kan så godt lide damer

Det skal ikke længere være nogen hemmelighed, at jeg er vild med damer. Det lyder måske lidt frækt, men sådan skal det nu ikke forstås.


Lige fra jeg var helt lille, har jeg altid leget med pigerne. Jeg har taget dem med op i mine træhuler, slået søm i træer, savet og banket med dem. Jeg har blandet blod med min bedste veninde i børnehaveklassen, sovet sammen med dem og haft dem med i bad.Sådan er det stadigvæk. Selvom det efterhånden er lang tid siden, at der kun var sæbebobler og varmt vand imellem mine veninder og jeg. I dag leger vi i stedet byture, biograf og shoppeture.


Det er altsammen dejligt, men retfærdigvis skal det nævnes, at jeg også har drengevenner. Alligevel skal det i dag handle om pigerne, for jeg kender en ganske særlig en af slagsen, der i dag har fødselsdag. Endda en rund én af slagsen.Det er Marianne der til daglig skriver på Havefolket, på hendes blog Den helbredende have og på facebookgruppen af samme navn.


Så kære Marianne - denne buket er til dig. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at du bliver fejret af dine veninder og familie i særdeleshed med både flag, gaver, og selvfølgelig blomster.


Og til I andre der ikke har fødselsdag. Tak for jeres mange besøg, klik og kærlige hilsner her på bloggen. Denne buket er også til jer. For uden jer - ingen blog.

17 kommentarer:

lise skovfoged sagde ...

Det var da en rigtig flot buket, du der har lavet, oven rigtig sød fødselsdagshilsen. Dejligt med gode venner. Hilsen Lise

Panini sagde ...

Selv om jeg ikke altid lægger en kommentar, så skal du vide, jeg nyder din blog og din særlige sans for skønhed! Denne buket og opstilling er det smukkeste, jeg længe har set. Januar-regnen glemmes for en stund, og man kan kun drømme om, hvor dejligt, du må bo.

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

En særlig smuk buket til en fantastisk dame. Og, tak fordi den også er lidt til os andre. Lige, hvad der er brug for på sådan en øsplaskende regnsvejrsdag.

/Birgitte

Nana Hecquet sagde ...

Sikke en skøn buket! Hun er heldig, hende Marianne :-)

pia rasmussen/bienogblomsten sagde ...


Sikken en charmør ...
Sikken en buket .....
Me love - me like
Tak for din hilsen

Bente Holst sagde ...

Tak fordi vi også fik lidt af den fine buket! - Det hjalp lidt på den begyndende vinterdepression :-)

grethe pedersen sagde ...

Søde Mathias, selvfølgelig skal Marianne da have den dejligste buket så hermed gjort, af dig - men jeg nød altså også dit design.
Smuk.

Tina Pedersen sagde ...

Sikke en flot buket og flot hilsen til Marianne. Godt at vi også får mulighed for at nyde din opstilling super smuk, elegant og gennemført.

Jannibele sagde ...

For en vidunderlig bukett du skjenker til din gode venninne. Hun er nok like fantastisk. Denne blir hun nok hjertelig glad for!!

Susan Durup sagde ...

Sikke en smuk buket - den er perfekt til dagens fødselar.
Mange hilsner fra Susan

Bente sagde ...

Tak fordi du også er med i lykønskningen for Marianne Mathias, det har hun fortjent. Smuk buket!

Anette Nielsen sagde ...

Total smuk og lækker buket, tak for at dele den.
Anette

Vibeke Lippold sagde ...

Kære Mathias
Endnu engang har du kreeret en fantastisk smuk buket.
Jeg er sikker på at Marianne er super glad for dit skønne bidrag. Lige hvad der skal til for, at sætte humøret en tak i vejret på en sjaskvåd regnvejrsfredag
Tak

Marianne sagde ...

Mathias for syv sytten! Sikke dog en overraskelse! Hvor er din buket dog dejlig! Og dine smukke ord varmer helt fra Fyn til Bagsværd.

Håber sådan vi kan "rende på hinanden" en dag IRL!

TAK for dine hilsner og tak for blomsterne - de er lige i øjet!

KRAM!

PS. jeg kan også godt lide mænd! ;-)

Fröken Grön sagde ...

Det där är nog den vackraste bukett jag har sett. Alldeles, alldeles underbar!
Tusen tack för den härliga kommentaren du lämnade hos mig tidigare i veckan, så att jag hittade hit!
En fortsatt trevlig helg önskar jag dig!
/Anna-Karin

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Sikke en drømmedejlig buket du har lavet.

Mathias Emil sagde ...

Kære alle,
Mange tak for jeres ros. Det er altid dejligt, men jeg vil nu alligevel tilskrive blomsterne æren. Har man en god blomsterhandler, er det svært at gå galt i byen.
Jeg synes at det vigtigste er, at vi fik fejret Mariannes fødselsdag. Hun bidrager altså med noget særligt til denne virtuelle haveverden.

Kære Marianne, dejligt at du blev glad. Jeg håber, at du havde en skøn dag! Vi ses måske til `bloggertræf´ i Høneballehaven til sommer?

En kærlig hilsen til jer alle her fra Nordfyn,

Mathias