søndag den 4. maj 2014

Forårsfrodighed i blå & bordeaux

Når det kommer til alt det gode her i livet, kan jeg ganske enkelt ikke få nok. Så er det næsten lige meget om vi snakker kys, pizza, fyldte chokolader, rutsjebaneture eller have.Heldigvis ved jeg, at jeg ikke er alene. Og hvorfor nøjes? Særligt når det kommer til rutsjebaneture og kys, må jeg lige have én til...


... Ligesådan med krukker, blomster og buketter.Her har jeg leget med de lilla, bordeaux og blå kulører. På den anden side af bordet står alle de hvide blomster, som jeg viste forleden.


Prøv at læg mærke til perlehyacinterne. Løgene lagde jeg i efteråret, i en rigtig god pottemuld, og hold nu helt ferie hvor de bare er væltet op - det er da en lyst!Ellers har jeg været ved at plante lidt chokoladeblomster, forskellige krydderurter med smukke blade, kæmpeverbena og petunier. Men de er først til senere, og jeg skal nok vise, hvordan det kommer til at se ud.Heldigvis kan vi nyde forårsblomsterne længe endnu, og det er altså lige tidligt nok med sommerblomster, synes jeg. Det er lidt ligesom solsikker til jul - det duer ikke rigtig.Indrømmet tager det tid at passe så mange krukker, men jeg synes, at det er det hele værd. Og så er det i øvrigt ganske meditativt. Kan ganske enkelt ikke forstå, hvorfor ikke flere gør det...... Særligt når man tænker på, hvor stressede folk går rundt og er. Det havde da i grunden også været trist, hvis her blot var fliser!


8 kommentarer:

Tina Pedersen sagde ...

Sikken en frodighed, flotte sammensætninger og vidunderlige farver!

Furulunden sagde ...

Vakkert!! B...og veldig vårlig!! Ha en finfin søndag!

Bettinna - blomsterbloggen sagde ...

Du har helt klart en pointe med hvor afstressede det er at arbejde med krukker - eller blomster i det hele taget. Jeg tror at vi nogle gange opgiver fordi der ikke kommer " nok ud af det". Og der viser du vejen ved at plante MANGE af hver slags. Det giver en overdådiged som man kun kan glædes over.

Laleh Molander sagde ...

Hej Mathias
Det ser helt fantastisk ud i din krukkehave. Jeg har også prøvet at lege lidt med vores krukker i dag. Det er faktisk overhovedet ikke nemt at få puslespillet til at gå op i en højere helhed.
Ha' en dejlig søndag

Birgitte sagde ...

Hej. Hold da op en frodighed. Det er jo helt vildt, så mange forårskrukker du har. Dér kan jeg slet ikke være med! Det ser virkelig godt ud!

Bente Holst sagde ...

Det ser bare så godt ud! - Tak for alle de smukke fotos :-)

Taghaven sagde ...

Amatør og amatør......bum, bum. Det ville jeg bestemt ikke kalde mig hvis jeg kunne det der! Hvor er det smukt!

Mathias Emil sagde ...

Hej piger,
Mange tak for jeres søde kommentarer. Dem er jeg naturligvis rigtig glad for!
Jeg håber med mine indlæg her på bloggen, at kunne inspirere andre til selv at gå i gang med haven. Mon det virker?
Kh Mathias