fredag den 9. maj 2014

Med talte dage

Min kærlighed til forårets løgvækster er stor, og her i haven har vi dem lige nu over alt. De er i bedene, inde i huset og i krukker rundt omkring. Her er de skønne, så længe de står i knop og med friske blomster... ... Men når forfaldet begynder at indtræde, gider jeg ikke længere se på dem. Det vi har i krukkerne og i bedene skal se friskt og indbydende ud, synes jeg.Men så er der en god anledning til at klippe. Klippe til kompost eller klippe til buketter. De forfaldne tulipaner blev således til en buket - dog suppleret med lidt friskt.


Tulipaner synes jeg er allersmukkest når de står i knop, og igen lige inden de smider kronbladene. Lidt ligesom mennesker.De døende tulipaner samlede jeg forleden i en buket sådan lidt for sjov. Men med regndråber på, kunne jeg alligevel ikke dy mig for, at tage et par billeder til bloggen.


Cementfigurene er revnet i vinterens frostvejr, men jeg synes ikke, at det gør noget. De får lov at tage en sidste dans i selskab med blomsterne på bordet. Rigtig god weekend.


5 kommentarer:

Bettinna - Blomsterbloggen sagde ...

Tænk at være dekorativ lige til det sidste :-)

Frk. Anemone sagde ...

....men jeg synes nu at tulipaner i forfald også er flotte, på deres egen måde.

God weekend :)

Nette sagde ...

Det ser dejligt ud ME. Hver tid sin charme, men hvem ville ikke gerne forblive i knop. Naturligvis med forfaldets visdom ;-))

Birgitte og Kaffekoppen sagde ...

Sikke nogle skønne farver, skønne billeder.
God weekend :-)
Kh Birgitte

Mathias Emil sagde ...

Kære jer,
Tak for søde og hyggeligt kommentarer. Og ja - hvem ville ikke gerne forlive i knop!
Kh Mathias