søndag den 25. maj 2014

Vild med det vilde

Lige siden jeg var helt lille, har jeg været vild med det vilde. Dårligt havde jeg lært at kravle, førend at jeg havde munden fuld af bænkebidere og mine små tykke hænder dybt begravet i jorden.


Sådan er det stadigvæk. Jeg er dog holdt op med at spise insekter! For mig bunder det ganske enkelt i en dyb kærlighed til naturen og til alt hvad der spirer og gror, vinden der blæser og havet med sine smukke farver og imponerende bølger.Hver dag priser jeg mig lykkelig over, at vi bor midt i naturen. Nær skoven med en sø til nabo og ikke langt fra vandet. Hvor heldig har man lov at være?


Ofte har jeg tænkt over, hvordan jeg ville have været i dag, hvis jeg var vokset op i en lille lejlighed på stenbroen. Måske jeg så havde været rapper eller urban gardener! Det er jo så moderne...


Nu til blomsterne - de skønne! Her er det `Bleu Aimable´ tulipaner i selskab af syrener, mørke hornvioler, vild kørvel og enkelte akelejer.Jeg synes ganske enkelt, at de lavendelrosa tulipaner er så skønne. Måske særligt i selskab med alt det vilde, som tager lidt af det kultiverede fra tulipanerne. De er smukkest i et vildt og frodigt partnerskab, synes jeg.Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig weekend, og at jeres haver ikke er regnet helt væk. Her i skoven har vi nydt den friske skylle, og aldrig har græsset været grønnere!

7 kommentarer:

Frede sagde ...

Meget smukke farver og en skøn buket!

Vivi sagde ...

Fantastisk buket, den er jeg helt vild med. Farverne og blomsterne er skønne og de vilde kørvel skaber en fin lethed :-)

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

En meget delikat buket, Mathias. - Jeg er overbevist om at du ville rappe om din kollektive byhave nede om hjørnet, hvis du var vokset op på stenbroen ;-).Heldigvis har vi ikke langt til naturen. Heller ikke fra stenbroen. Men det bliver aldrig det samme som ens egen have.

/Birgitte

universalsine.com sagde ...

Smukt smukt smukt!! :D Jeg er virkelig imponeret over, hvordan du formår at blande det vilde med det mondæne. Gid jeg havde dit talent!

Bettinna - Blomsterbloggen sagde ...

Skøn, skøn buket. Den er virkelig lækker - er du mon blomsterdekoratør, eller er det kun hobby?

Alice´s Eventyrland sagde ...

Vidunderlig buket! Så fine farvetoner og detaljer! Virkelig smukt!

Anonym sagde ...

Åh, hvor jeg misunder jer jeres regnvejr rundt omkring! Jeg kan snart ikke huske, hvornår det sidst har regnet her, hvor jeg bor, endda mellem to 'vande' (Kattegat og Isefjorden). Pga voldsom pollenallergi og medicinforgiftning har jeg været lukket hermetisk inde i over tre måneder - og jeg længes bare sådan efter et par kæmperegnskyl, så de sidste pollen kan blive kastet til jorden og dér blive skyllet væk, så jeg kan komme ud at nyde min have - og gå tur langs stranden og i bøgeskoven.
Happy Gardening
Jytte
www.danishknitdesign.com