lørdag den 21. juni 2014

De uundværlige blå og violette

Hver morgen vi tager afsted på arbejde og i skole, og hver eftermiddag vi kommer hjem igen, er det første der møder os et flor af blomster ved husets indgange.
 


Nogen vil måske mene, at det er lidt voldsomt, men jeg holder så meget af de mange blomster i skøn forening. Her er de dominerende farver blå og violet.


Bag de blå står en samling krukker i hvide farver, og modsat hoveddøren er den dominerende farve bordeaux. Endvidere leger jeg længere inde i haven med de lyserøde og grå toner.Jeg flytter hele tiden rundt, og elsker at handle ind til nye kombinationer og stemninger. Ovenfor er det ridderspore og verbena i skøn forening.

 
Hortensierne købte jeg som små grønne pinde i det tidlige forår - og de har det godt!Udover hortensier har jeg her plantet krydderurter, lavendler, skabioser, verbena, pelargonier, hosta, bregner, knopurt og forskellige storkenæb samt sukkulenter, klematis og ærteblomster.


Jeg elsker ærteblomster og kan næsten ikke vente til `Matucana´ slynger sig højt oppe i stativerne med lange ranker fyldt med de karakteristiske violette og bordeaux blomster.Nu vil jeg skynde mig videre og ud ad døren, for jeg skal i Tivoli og på strøgtur med min søde kæreste og svigerinde - og jeg har husket kameraet...


... For det er jo noget med, at Tivoli netop nu har gang i de smukkeste blomstertableauer. Rigtig god weekend! Jeg vender tilbage.


4 kommentarer:

Tina Pedersen sagde ...

Hej Mathias sikke et vidunderligt krukkeri ! Dejlige farver og form kombinationer. Kan godt forstå du bliver glad i låget ved det syn når du kommer hjem. God tur i Tivoli.

Tina Pedersen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
grethe pedersen sagde ...

Mathias, det blå bed er fantastisk tak for synet......du kan noget med krukker.

grethe pedersen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.