tirsdag den 15. juli 2014

En yndig lille statist

Når alle roserne og pæonerne blomstrer, som de netop har gjort så smukt, kan man nemt få lyst til at fylde hele haven med dem, for på den måde at nyde deres skønhed og duft fuldt ud. Men hvor ville det være synd.Alt det overdådige kræver et modstykke, synes jeg. Og her kommer alle de små, yndige og ofte nemme blomster i spil. Her er det for eksempel torskemund Linaria, der elegant svæver over stort set alle havens bede. Den er så fin og romantisk, og er tilmed god i buketter.


3 kommentarer:

Ruben sagde ...

Linaria är en av mina verkliga favoriter. Tyvärr blir de sälla så vackra som dina, eftersom blommorna äts upp av rapsbaggar (en lille bille). Vad gör man mot sådana?

Ha det gott!
/Ruben

Birgitte sagde ...

Den er godt nok yndig - kan du tage frø?

Henrik sagde ...

Hej Mathias, allerede hjemme igen i DK er du ?
Du har virkelig indfanget hvordan et billede af disse skønne "brocante et antique" forretninger kan være. Jeg har det lidt på samme måde, noget er for meget og pyntet, men dog alligevel egentlig meget dygtigt sammensat. Jeg kunne ikke leve sådan, tænk bare på støvaftørring.....vi er jo praktiske mennesker som sådan. Men flere ting ville passe godt ind, og det er jo aldrig for tidligt at begynde at tilegne sig ever ud i boligindretning og dekoration. Der kan jo sågar være en levevej i den retning.
Henrik, er selv i Frankrig for tiden bla. på jagt efter netop elementer og deco til vores husprojekt.