torsdag den 11. september 2014

Blå i godt selskab

Talrige er de gange jeg har fortalt om min kærlighed til de blå og grålige toner, og i dag skal ikke være nogen undtagelse. For der er altså et eller andet fantastisk ved netop de blå og grålige kulører.Dels klæder de to hinanden rigtig fint, og med et stænk af sølvfarvet løv, lidt græs og en håndfuld lilla, kan man næsten opnå en fornemmelse af blå dis. Særligt på en kølig morgen som her.


De mange græskar kunne jeg slet ikke stå for, da jeg forleden kørte forbi en vejbod hvor de havde en ordentlig bunke i grå og grønne farver. Særligt de askegrå er utroligt smukke, synes jeg. Og så kan de spises!Alle planterne står i potter og krukker, og på billederne er det blandt andet alpevioler, pyntekål, hortensia og lyng, som jeg synes hører efteråret til. I plantecentrene har man siden juni kunnet købe hortensia i blomst, men det er først nu, at de rigtig passer ind her ved os.


 De buttede pyntekål er da ikke til at stå for!Nu vil jeg skynde mig ud ad døren og videre med toget til Nordjylland. Der har jeg min søde svigerfamilie, som heldigvis er haveinteresserede - så det bliver med garanti rigtig hyggeligt!

12 kommentarer:

Tante Mali sagde ...

Hi Dear, what a synphony of colours! Wonderful! I had a very nice stroll through your garden!
Thank you and all my best from an Austrian gardener
Elisabeth

Furulunden sagde ...

Det er virkelig fenomenalistiske farger :)Så flott!!

Anonym sagde ...

God idé at slå et slag for græskar!
De er så smukke og skulpturelle. Hvis det ikke var, fordi jeg har så mange 'rigtige' skulpturer, ville jeg virkelig gøre et stort nummer ud af at placere græskar stratetisk rundt omkring i haven. Især de hvide og grågrønne er jeg begejstret for.
Happy September Gardening,
Jytte
www.danishknitdesign.com

Anonym sagde ...

P.S. Du viste også nogle stærkt noprede, mørkegrønne af slagsen for nogle dage siden i opstilling sammen med æbler. Fantastisk syn!

Mette Schmidt sagde ...

Hvor er det fantastisk flot, Mathias!!

pontos pontos sagde ...

Ogni volta ammiro la bellezza dei tuoi vasi! Sembra un vero e proprio giardino!!

Un saluto :)

Bruuns Have sagde ...

Dejlige farver og stemning :-)

Jette sagde ...

Hej Mathias.Dejlige billeder du viser...........er også vild med de blå/grå farver.
Og de flotte græskar man kan købe lige nu giver en særlig stemning.God tur til det Nordjyske.Knus Jette

MANIKI sagde ...

Skønne billeder, tak for stor inspiration :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg elsker også de blågrå græskar.... desværre er der kun gul og grøn-stribede små-pynte-græskar til salg ved vejene heromkring..... misundelig ! :-)

PillePalle sagde ...

For noen herlige farger! Tusen takk for inspirasjon.
Hilsen fra PillePalle

Mathias Emil sagde ...

Mange tak for jeres altid søde kommentarer. Jeg synes at det er både sjovt og meget hyggeligt, at I har lyst til at være med herinde :-)