søndag den 12. oktober 2014

Farverig ferie

Efterhånden er efteråret ved at vise sine tænder. Aftenerne er mørke og hver en morgenstund giver våde skosnuder og kolde fingre. Men det er en skøn tid.


En tid hvor farver får lov at blusse, frodighed kamme over og en tid hvor naturens skatkamre lader sig berøve og blive bragt med hjem.


I morgen vil jeg tage min kæreste med en tur i skoven for at hente mosgroet bark, kogler og smukke grene. Det er altid en god idé at tage afsted i tide, førend andre kommer på samme tanker. De fineste bær og det grønneste mos ryger altid hurtigt...


... Hvis altså ikke man kender de bedste og mest hemmelige steder. Og det gør jeg!


På billederne er det nogle af mine efterårskrukker. For i krukkehaven findes endnu frodighed og blomster, hvor der i mange af havens bede har været bedre og smukkere tider. Pyt! Alt det fine vender jo tilbage igen næste år.


Rigtig god efterårsferie til jer der er så heldige at have fri. Det har jeg. Hurra!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ei, hvor et skønt kronegræskar (bl.a.), det grønne med guldkrone! Hvad hedder det, Mathias Emil?
Med tak for skønne billeder
og inspiration
Jytte
www.danishknitdesign.com

Bruuns Have sagde ...

Jeg tror de fleste af os har de "rigtige" steder at hente bark, grene, mos osv, jeg har i hvert fald og det er også hemmeligt, lige der vil jeg nok ikke dele, sorry. Men jeg vil godt fortælle i hvilken retning eller hvor der er sansynligt ;-), kh Margit

Bettinna - Blomsterbloggen.dk sagde ...

Igen viser du nogle smukke kombinationer. Jeg syntes det springer i øjnene hvor godt græsser gør sig, sammen med de mere kompakte materialer.

Mathias Emil sagde ...

Kære Jytte, jeg ved desværre ikke hvad de forskellige græskar er for nogle. Nyder blot at kigge på dem. Tak for dine altid hyggelige hilsner! :-)

Hej Margit, ja i skoven har vi vist alle vore hemmelige steder! Og det er så hyggeligt at vende tilbage år for år.

Hej Bettina, græsserne virker så fint som `lim´ mellem de andre planter. Jeg er helt enig med dig :-)

Kh Mathias