fredag den 28. november 2014

Mit gamle værksted

Da jeg i går aftes var i teateret for at se Emil fra Lønneberg, faldt jeg fuldstændig for kulissen af Emils værksted. Den var meget charmerende, og straks vi kom hjem måtte jeg naturligvis pynte mit eget værksted - det gamle drivhus.Lige for en god ordens skyld vil jeg dog nævne, at jeg selv finder vej til drivhuset, og at det hverken kan låses indefra eller udefra!


4 kommentarer:

angie sagde ...

woooow!!! wunderschön!!! danke für die tollen bilder!!! einen schönen abend wünscht angie

Ødisserne sagde ...

Sådan et par fine kranse ser helt herskabelige ud.

Måske jeg skulle tage mig tid til, i det mindste, at lave en grundkrans af røde grene. Tror det ville være nysseligt med en tre-fire stykker på min grå og falmede trævæg... Vips, og væk var hun!

Hilsen Lene

Anne (Moseplassen) sagde ...

Riktig lekre kranser, og heldige du som har en (drivhus) snikkarbod :)

Du lager så mye fint, og nettopp derfor er jeg innom med kommentar i dag. Jeg jobber akkurat nå med en bloggpost for Moseplassen hvor jeg presenterer et utvalg skandidnaviske blogger som byr lesrene på inspirerende juledekorasjoner. Og til den oversikten vil jeg gjerne ha med deg :) For å illustrere bloggposten så ønsker jeg å bruke to bilder fra hver av bloggene jeg omtaler, så da lurer jeg, kan jeg få plukke to bilder fra din blogg? De blir presentert sammen med en kort tekst om bloggen, og naturligvis lenker hit.

Håper du synes det er ok, og så ønsker jeg deg en riktig god helg!
mvh Anne :)

Mathias Emil sagde ...

Tak skal I have for jeres hyggelige kommentarer :-)
Kære Anne - du er meget velkommen!
Rigtig god december
Kh Mathias