søndag den 25. januar 2015

Dengang i juni

Der var engang i juni hvor store dele af haven blomstrede i lyserødt og lilla. Det var en skøn tid med lyse nætter, skønne dufte og lune dage. Dengang tog jeg lidt billeder af et lyserdt hjørne her i haven, og indtil nu har billederne været pist væk! Heldigvis fandt jeg dem - og jeg kunne ikke komme på et bedre tidspunkt at vise dem end nu.Her er roser i blomst, gladiolus på spring og forskellige gråløvede planter i krukkerne rundt omkring. Bagerst står georginer og gror til, og op ad væggen vokser klematis på espalier.Junibilleder har altid en lækker friskhed over sig, synes jeg. Meget er lige på nippet til at blomstre, og noget er allerede i gang. Her som en dejlig påmindelse om den frodighed og blomsterrigdom vi går i møde. Jeg kunne ikke lade være!


5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej, skønne sommerbilleder du viser i dag.
Ved ikke om du har set at BoligLiv januar 2015 henviser til din blog: Bliv inspireret af bloggere.
HB, Viborg

Birgitte sagde ...

Hej. Hvor er det bare flot. Det ser super ud.

Fru Skipper sagde ...

Hej Mathias Emil.
Jeg er en stor beundrer af din æstetiske sans. Både dine evner som dekoratør i din have og dit hus, men også dine fotos er så velorganiserede og smukke!
Lotte

Bente Bøge Pedersen sagde ...

Skønt at have noget at glæde sig, dejlig tid vi går i møde:-)

Mads Barnkob sagde ...

Alle de forskellige krukker og potter giver gode vinterskjul for edderkopperne, så er de klar til at komme tidligt frem og spise alle skadedyrene :)