tirsdag den 14. april 2015

Det var en nitte!

Da vi i efteråret pludselig fik travlt med at lægge i ovnen til næste års forårsflor, besluttede jeg mig for, at det udelukkende skulle være i hvide og cremegule toner garneret med blåt.


Men ak og ve! Gult var hvad vi fik. Påskeliljerne her burde have været den smukke hvide `Mount Hood´, men Bilka må have byttet om på poserne. Øv! Og så er jeg tilmed FCK-fan og bryder mig ikke synderligt om de blå og gule...

13 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det er ærgerligt, men sådan kan det gå.... Jeg synes at du skal flytte de blå til et andet sted i haven, så vil det se helt smukt og dejligt ud med de gule og de hvide;-)

Bruuns Have sagde ...

Ja det er ærgerligt, de gule kunne være meget kønne ude i den vilde have, skovhaven, eller andre bede. Men forstår dig, ligefrem at have dem i større mængder ved huset, er nok ikke det de fleste drømmer om. Men vil forslå lige som Lisbeth, at flytte de blå et andet sted hen :-), kh Margit

Jette sagde ...

Hej Mathias Emil.Lidt surt når man havde farverne på plads i hovedet.Men du har jo nu fået løsningen på problemet.
Jeg er heller ikke til alle de gule påskeliljer............men er også mere til de cremegule farver.
Rigtig god dag i det fynske knus Jette

Anonym sagde ...

Hvor ærgerligt, Mathias!
Og ved du hvad? Jeg tror ikke, at der er andet at gøre end at grave dem op, så såre de er blomstret af, for med det, du har røbet om digselv her i din blog, tror jeg ikke, at du nogensinde vil finde dig til rette med den stærkt gule - heller ikke hvis du flytter de blå blomster et andet sted hen. Jeres hus er stadig blåt, så vidt jeg husker, så det går jo bare ikke. Skynd dig at få lagt nogle nye i den rigtige farve til efteråret og slip de hidsigt gule ud i yderkanten af haven op ad den skov, I vist nok bor i.
Jeg så i går i en BBC fjernsynsudsendelse, at pseudonarcisserne er vilde og formerer sig uden at danne klynger - altså bredt ud over området - så sådan nogle skal jeg ha' til nærens tid i noget der minder en smule om dalbymængder.

Glædeligt forår
Jytte
www.danishknitdesign.com

Lisbeth Simonsen sagde ...

Det samme er sket for mig, æv. Nu kommer de gule i det vilde bed, men jeg mangler jo mine Mount Hood. vh. Lisbeth fra Silkeborg

Susan Durup sagde ...

Ja det var ret øv... :-(
Kan godt se dét dér med den blå og gule, som ikke går så godt sammen. De hvide ville vist ha´ været bedre.
Jeg har ofte forsøgt at købe hvide/creme påskeliljer... og det er endnu ikke lykkedes. Netop nu står der et par gule af slagsen og råber ude i vores have..... helt klart ikke en farve jeg har valg, købt og plantet. Så imorgen er de på listen over gøremål... de må nok "videre" tænker jeg.
Men hvor er det ellers smukt og frodigt med alle dine krukker... jeg elsker synet og elsker hvordan jeg bare bliver SÅ glad hver gang jeg besøger din blog.
Mange glade forårshilsner Susan

Nette sagde ...

Aaarrghhh Mathias Emil, Slige fejl ville nok også ærgre mig i en sådan grad, at det som ville komme ud af min mund skulle censureres! Jeg har Mount Hood i min have, og de er ganske vist gullige, når de springer ud, men de bliver hurtigt creme og så mere hvide. Thalia er en "rigtig" hvid mindre yndig narcis, som oven i købet dufter vidunderligt. Op med dem ME og på den igen næste efterår. Jeg lagde et par stakke Avalon i efteråret, men snød og købte et par krukker i februar i Bilka, og jeg kan fortælle, at de er smukke. De er gule i udspring, men tager hurtigt farve som svagt gule syrlige drops.

Der findes så mange vidunderlige narcisser i creme farver, så på den igen. En anden dejlig flødeskums kombi i tulipanernes verden er 1. Concerto 2. Purissima 3. Spring Green. De er alle cremede smuksakker, som blomstrer i den rækkefølge, jeg har skrevet. Naturligvis har jeg fiffet fra Claus Dalby! Og det er et af de utroligt mange anbefalelsesværdige fif fra hans hånd.

Havehjernen X sagde ...

Æv!
Men har desværre oplevet det igennem et par år med forskellige løg fra BILKA - så nu køber jeg den slags på planteskolen.

Lone sagde ...

tænk - jeg synes nu, de gule er skønne :-) ....

Sydhavsboer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sydhavsboer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sydhavsboer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sydhavsboer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.