mandag den 6. april 2015

Amalienborg delight

Kommer påske kommer påskefrokoster, snaps, æggekage og selvfølgelig malede æg i fine farver. Nogle med prikker, andre kruseduller, skæg eller som her med bogstaver og ord.


Det er søde Christina Korsgaard fra Fyn, der har malet mine æg. Teksten har jeg selv digtet, og her synes jeg, at man bør skrive sig mit lille motto bag øret. For livet handler da i langt højere grad om at se og nyde, frem for at begære og spidse albuer!


Når jeg ser billederne her, kommer jeg sådan til at tænke på Dronning Margrethe - selvom hun trods alt ikke var med til vores påskefrokost. Hun er ellers med garanti god til at drikke snaps!


Nu er påsken forbi, og æggene af chokolade og dem med blomme er længe spist. Æggene her tror jeg dog får lov at stå fremme lidt endnu. Måske endda helt til næste år. For det kunne jo være, at dronningen alligevel kiggede forbi...


5 kommentarer:

Anette Nielsen sagde ...

Du er virkelig god til at tage billeder, og til at gøre det en dronning værdig, meget meget smukt!
Gad vide om du så Dronningen på tv den anden aften, et skønt portræt af et herligt menneske

Nette sagde ...

Hehe Mathias Emil, Sikke et dejligt og kreativt indlæg. Det var dagens store smilehul. Jeg er begejstret for dit motto. Dine påskerier er også dejlige.

Birgitte sagde ...

Hej. Flotte æg og sjovt indlæg.

Birgitte sagde ...

Hej. Flotte æg og sjovt indlæg.

Dorthe Jensen Bach sagde ...

Dejligt budskab du kom med i dette indlæg. Jeg kan tilslutte mig 100 procent. Jeg imponeres over at en så ung mand kan indeholde så meget klogskab og æstetisk sans. Respekt herfra. Hilsen Dorthe