torsdag den 23. april 2015

Rigeligt smør

Når man i det mørke efterår lægger bunker af løg og knolde, kan forårets lune og lyse tid synes uendeligt langt væk. Men se nu blot her - foråret er arriveret!


Løgvæksterne brager derudaf, og mange drømme om et lunt, lyst og blomsterrigt forår er endelig ved at blive forløst. Hvor har det været ventet!Her foran huset har jeg fået sat de gule og blå kulører lidt i system, og jeg må sige, at særligt den nettogule farve er begyndt at gro på mig. Den er da lidt skøn her i selskab af de grønne og syrligt gule toner.


Indimellem har vi været ved at plante kodriver, bellis, forglemmigej og hornvioler. Særligt i år er kodriverne skønne - frodige og med den mest indtagende duft af friskhed og skovbund.Snart springer tulipanerne ud i hvid, lysegul og grøn. Der er hele tiden noget at glæde sig til!Om aftenen, når jeg kommer hjem fra arbejde og det er blevet mørkt, er det første der møder mig når jeg træder ind i haven, den mest fortryllende duft af hyacinter og narcisser. Så står de der og lyser i måneskinnet.


På det gamle havebord står en lille samling hornvioler i gamle lerpotter. De er ikke til at undvære. Her er ligeledes garneret med lidt forglemmigej som jeg elsker. De blå skyer er noget af det yndigste på denne tid.Jeg lover, at jeg vil vende tilbage når tulipanerne blomstrer. For tulipantiden er nu alligevel den dejligste! Indtil da vil jeg ønske jer en rigtig skøn weekend ude i haverne.

11 kommentarer:

hagen vår sagde ...

Hei! Kjempeflotte krukkearrangementer. Jeg elsker også forglemmegei. De gjør kler alt.
God kveld til deg! Anne

PillePalle sagde ...

For en herlig fin blomsterblanding!

Vibeke Lippold sagde ...

Hvor ser det dog helt fantastisk vidunderligt ud! De små violer i hvid og gul er godt nok søde og de hvide narcisser med flæseskørter er også skønne!
Men jeg er blevet nysgerrig ;)
For hvad har du til at kravle op i dine plantestativer? Som iøvrigt også er så flotte, lavet af grene. Noget jeg tror jeg skal prøve
Også rigtig god weekend til dig
Kh Vibeke

Heidi Sønderjyde sagde ...

Superflot.... Du er enorm dygtig til de farvesammensætninger. :-)

gauner sagde ...

smukt med smukt på :)

Tina Pedersen sagde ...

Sikke en fest, ja den gule er ikke så tosset, stærkt underdrevet. Jeg har plantet gule, røde orange tulipaner og narcisser i mit nye rosen bed. Det er ikke uden virkning :-) God weekend,

Lonni´s Verden sagde ...

Skønne og dejlige billeder. Det er da til at blive i godt humør af.
God weekend til dig.
Klem Lonni

Ævlebævle sagde ...

Det ser helt fantastisk smuk ud, dejlige farver, og endelig går vi mod lunere dage

Nette sagde ...

Selvom jeg ikke er til det nettogule, synes jeg, at dine arrangementer ser dejlige ud. Jeg fik smil på læben.

KirstenK sagde ...

Skønne skønne krukkerier...Det er altid en fornøjelse at læse dine indlæg og se dine smukke billeder...

Nordisk gammelt sagde ...

Hvor vildt med så mange smukke blomster.