fredag den 30. oktober 2015

Efterårsglød

Nu er det efterhånden blevet rigtigt efterår her i byen, og bevæger man sig rundt udenfor, må man være parat til at forcere bjerge af efterårsblade blæst sammen i små passager og i kælderskakte samt kastevindene, der truer med at blæse min lille hund væk for hvert gadehjørne vi passerer.Men her er hyggeligt, og når lille Effie og jeg hver aften går tur, kigger vi ind i folks stuer og køkkener, hvor aftensmaden simrer og teenagebørn slænger sig i sofaen.


Her har jeg forsøgt at tage lidt af den susende efterårsstemning med indendøre, og har lavet to buketter med roser og brændende kærlighed. Effie er så dygtig, at hun aldrig kunne finde på at spise mine blomster. Men glemmer vi en strømpe på gulvet, er den væk!

5 kommentarer:

Min Kolonihave- Casa Asti sagde ...

Lille Effie er vel nok sød :o) hvor er det smukke buketter Mathias. Jeg har været i kolonihaven en lille tur i dag og fik de sidste hvide roser med hjem og grene med snebær :o) naturen er smuk lige nu.
Rigtig dejlig weekend til jer.
Kh Linda

Ingeborg Lillelund sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Birgitte sagde ...

Hej. Jeg synes også Effie er sød. Det er flotte buketter, du har lavet og jeg også godt lide skjulerne, det giver et lidt rustikt indtryk, som passer utrolig godt til en efterårsbuket. :)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hi hi jeg prøver at forestille mig Effie kigge ind ad folks vinduer.... du må nok løfte hende op, men hvor ser hun sød og forundret ud :-)

Tina Pedersen sagde ...

Skøn buket og opstilling som altid, virkelig delikat. Tillykke med søde Effie sikke en darling. De mopse er bare så søde, vi er i hvert fald blevet så glade for vores Zeus på 11/2 år. Kh Tina