fredag den 18. november 2016

Paradis potentiale

Nu skal I bare se! Her er vores kolonihave...Det dejligste sted med blomster, fred og ro og forhåbentlig lykkelige oplevelser i massevis!Det er en rigtig mande-have, og haven har da også tilhørt en brandmand de sidste tyve år. Så her er masser af grøntsager og stort set ingen blomster.Det skal vi snart få lavet om på - for selvfølgelig skal her også være blomster. Nok til at dele ud af og nok til, at lave i massevis af buketter!Vi har været i gang med at plante roser, syvogtredive til en start, og lægge løg. Desuden har vi delt køkkenhaven op i to, så der bliver plads til nye stier og en lang pergola.
Skønt er det igen at få rigtig jord under neglene! Med mine store armbevægelser slår en altan ligesom ikke til. Her må nogle hundrede kvadratmeter til.
I skrivende stund er haven ved at være pakket væk for vinteren. Men vi vender selvfølgelig frygteligt tilbage!


12 kommentarer:

Meta sagde ...

Ohh vad härligt ni får där. Har ju åxå en koloni där jag kan bo på sommaren och få njut av allt som finns.Kan ni bo å er också?? Att ha koloni är verkligen en härlig känsla och upplevelse. Grattis och lycka till med er.
Kram meta

Lises have sagde ...

Det er da vist et paradis allerede og I har kan jeg forstå sat jeres præg på det.Spændende bliver det for os andre at se jeres løgplanter i foråret!Er også meget spændt på roserne,-det er vel flere forskellige slags!
Men nu er der flere måneder hvor planlægning og drømme i tankerne og måske på papir er med til at skabe paradis!
God weekend fra Lise

Livsnyderhaven.dk sagde ...

Hvor ser det skønt ud, - der er masser af muligheder! Da vi boede i lejlighed opdagede vi også at vi bare måtte have en kolonihave til at få jord under neglene. Det er et skønt åndehul og jeg kan huske at vinteren blev brugt på at lægge planer. Massere af planer. Det blev til en pergola og et væksthus. Senere købte vi hus og solgte haven. Men sikke en dejlig tid.

Hilsen Maria

(tidligere skrev jeg under den eksperimenterende have)

lise skovfoged sagde ...

Glæder mig til at følge jeres arbejde i kolonihaven. Det skal nok blive spændende og blomsterrigt.

Elna Slot sagde ...

Tillykke med kolonihaven. Hvor bliver det spændende at følge dens udvikling. Det ser ud til, at der allerede er godt begyndt med et skønt lille hus. Nu skal der drømmes og planlægges .....

Hilsen Elna

Henrik Eriksen sagde ...

Tillykke med Haven, ens egen have er den største lykke, og kolonihavebevægelsen er en skøn forening. Håber I må få mange gode år, det er jeg sikker på. Det var et af vores livs sværeste beslutninger da vi solgte kolonihaven helt tilbage i 2006, og først igen rigtig fik drømmehaven i 2014. Tal om tålmodighed. 37 roser, der bliver nok at beundre.

Venligst
Henrik

Anonym sagde ...

Ej, hvor skøn! Og hjerteligt til lykke! Vi glæder os rigtig meget til at følge med i alle jeres helt sikkert spændende påfund.
Jytte
www.danishknitdesign.com

Birgitte sagde ...

Hej. Tillykke med haven. Det ser rigtig godt ud. Motiverne står jo nærmest i kø:) Det bliver spændende at følge jeres idéer i haven og jeg synes også, at 37 roser er mange, det bliver sikkert utroligt flot og blomsterrigt.

Frk. Anemone sagde ...

Tillykke med haven, det kan da vist kun gå for langsomt med at blive forår :)

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Stort tillykke med kolonihaven, sikke et dejligt lille paradis.
Glæder mig til at følge jeres kolonihaveliv.

Kærlig hilsen Fru Pedersen

Jette sagde ...

Også et stort tillykke fra mig med jeres nye hus.
Det ser lovende ud.Og glæder mig til at følge det hele til foråret.
Godaften Jette

Simon Hansen sagde ...

Der er ikke noget mere rart end at have pakket haven godt ned til vinter. Det er så synd, at risikere at noget går til over vinteren.

Mange får desværre ikke gjort så meget ved det.