torsdag den 11. januar 2018

Start på en frisk

Rigtig hjerteligt velkommen (tilbage?) her på bloggen i 2018. En ydmyg Have har været mere eller mindre lukket ned i to år, og det har på mange måder været både trist, lærerigt og rehabiliterende for mig som blogger. Jeg startede bloggen her tilbage i november 2012, og meget er sket siden. Dengang var jeg særligt inspireret af Claus Dalbys blog, som jeg dengang synes, at jeg ville give mit personlige modstykke til, og på den måde, i kompagniskab med flere andre danske havebloggere, være med til at skabe et blomstrende netværk af havebloggere i Danmark.


Danske haveblogs synes jeg havde sin storhedstid for år tilbage, og meget er i dag rykket over på hurtigere medier som Instagram og Facebook. Det kan man synes er en skam, eller som jeg synes er en fordel. Det ene udelukker ikke det andet.Der er sket meget på den digitale front på bare kort tid, og selvom meget taler for, i dag kun at slå sine folder på Instagram og andre hurtige medier, har jeg alligevel valgt, igen at åbne bloggen her. Jeg gør det på den måde, at jeg via Instagram linker til siden her, og på den måde lokker (forhåbentlig både nye og gamle læsere) ind på siden.


Det udelukkende at bevæge sig på en blog, tror jeg ganske enkelt, at tiden er passeret for. Da Claus Dalby for et par år siden mere eller mindre lukkede ned for sin bannerførende blog, tog han på mange måder glansen af haveblog-universet. Tiden synes dengang fortravlet og uden tid til fordybelse, billedflows og tung tekst. Derfor valgte jeg dengang også at skrue ned.


Den tendens fornemmer jeg er ved at blive blødt op. Tak for det!
Bloggen her er hermed åben. Jeg vil den kommende tid skrive om tiden der er gået, vende tilbage til haven og fortælle om mit spændende haveår 2018, som jeg vil dele med Jer her og på Instagram.

16 kommentarer:

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hej Mads-Emil

Velkommen tilbage, det er en fornøjelse at se du er tilbage :o))

Masser af hilsner fra Linda Med bloggen Casa Rosen.( Den hed tidligere Casa Asti)

Lises have sagde ...

Dejligt du er tilbage.Ser frem til at se flere dejlige fotos og gerne fra dit nye paradis!

Susanne Jensen sagde ...

Velkommen tilbage:)

Lene sagde ...

Jeg bruger også både facebook og IG, men synes bestemt, at bloggen er bedst når man gerne vil følge med i havelivet, en går mere i dybden, så velkommen tilbage :-) jeg glæder mig til at høre nyt fra dig.
mvh
Lene Bedstemorshave

Tim Skovrup sagde ...

velkommen tilbage :)

hagen vår sagde ...

Hei!
Så hyggelig at du er tilbake. Anne

lise skovfoged sagde ...

Velkommen tilbage. Jeg har savnet dig!

Charlotte Neve Grün/ Hos Villa Fryd sagde ...

Smukke billeder du viser os. Elsker tulipaner.
Jeg tror du kan inspirere mig meget og er derfor glad for du vender tilbage.
Syntes bloggen er dyb hvor de andre medier er hurtige og til tider ret overfladiske. Så det passer mig fint at kanten er blødt op.

God weekend
Charlotte

Anonym sagde ...

Oh, jeg glæder mig :)
Kh Rita

Anonym sagde ...


Hvor skønt at du er tilbage. Din blog var i sin tid min absolutte yndlingsblog - pga de dejlige fotos selvfølgelig, men nok så meget pga af dine særdeles velskrevne og personlige tekster. Ren fornøjelse at læse, som jeg nu glæder mig til igen at blive præsenteret for. Instagram er ikke noget for meget. Fråds af billeder virker ikke altid ... ikke på mig i hvert fald. Redigering skal der til - også i tekster, men det har du jo ikke noget problem med, så jeg glæder mig som sagt.

Godt Nytår og velkommen tilbage
Jytte
www.danishknitdesign.com

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Kære Mathias Emil.
Hvor er det skønt at du er tilbage, jeg har savnet dig. Så velkommen i blogland igen. Jeg vil glæde mig til at følge med i dit haveliv.

Kærlig hilsen Fru Pedersen

Elna Slot sagde ...

Velkommen tilbage! Jeg glæder mig til at følge dig igen.

Hilsen Elna

Eliane Petersen sagde ...

Kære Mathias Emil.
Rigtig hjertelig velkommen tilbage. Jeg har savnet dine dejlige indlæg og skønne billeder.
Kærlig hilsen Eliane

A Casa Madeira sagde ...

Lindo!

Mathias Emil sagde ...

Kære alle,
Tusind tak for Jeres kommentarer!
Det betyder meget for mig, at I atter har lyst til, at følge mig og bloggen her. Om end både jeg og min have er en del forandret.
Tiden går og vi modnes. Prioriteringer ændres, vi bliver klogere og mere sikre i vores ståsted. Sådan oplever jeg årene der går.
Jeg vil se frem til, at vende stærkt tilbage.
Min havedrøm kører derudaf med fuld fart...
De bedste hilsner fra
Mathias Emil

Vicki Nørregaard sagde ...

Hej
Elsker at se dine inspirerende fotos / oplæg m.m
Hvilke tulipaner har du i krukkerne ?