torsdag den 10. maj 2018

En vild sommer

Tidligere har jeg fortalt, at jeg sidste sommer deltog i haveprogrammet Kamp til Hækken sammen med Rasmus, der jo er min bedre halvdel. Efterhånden er det heller ikke længere en hemmelighed, at vi simpelthen vandt programmet og dermed de 200.000,- som præmien lød!Det er i sig selv helt fantastisk.

Jeg vil med opslaget her vise nogle billeder fra finaledagen. En helt fantastisk dag - og måske den mest følelsesladede, overvældende og mindeværdige dag i vores liv.
Rasmus og jeg skabe en fantastisk have efter vores drømme. Vores drømmehave.Vi ville ikke have ændret en eneste ting!
Heldigvis var de 100 haveinteresserede jurymedlemmer enige med os i, at den have vi havde skabt blev et helt magisk sted. Et sted fuld af alle vores bedste ideer, blomstrende frodighed og en indbydelse til (have)fest.
Vi vandt! Og vi er så glade og stolte. Jeg vender tilbage med flere billeder. Jeg var nemlig selv tilbage i haven et par dage efter den skæbnesvangre finaledag. Det kan være rart med billeder af alle detaljerne - tv går så stærkt. Tusind tak fordi, at I så med.


Alle fotos i indlægget er taget af Lotta Lemche/TV2.

9 kommentarer:

Bruuns Have sagde ...

Kæmpe stort tillykke til jer, med at I vandt i haveprogrammet Kamp til hækken, det var fuldt fortjent for den overdådige, smukke, vilde, frodige og romantiske have som I har lavet, lige efter mit hjerte. Dejligt at du lægger flere billedet på, da jeg/vi så kan se haven mere detaljeret, da det gik lidt hurtigt i selve programmet. Håber at I fik en god tur til Diesneyland 😊👍, kh Margit

HAVELIV sagde ...

Det må have været vildt for Jer at stå der og der blev sagt Vinderen Er......lang pause Rasmus og Mathias...kæmpe stort tillykke det er en dejlig drømmehave i fik lavet. Spændt på om offentligheden kan få adgang igennem Egeskov Slot for så tager jeg dytten og så det afsted .
Glæder mig til flere billeder for som Margit siger med tv gik det for hurtigt, så derfor skønt at se indefra vægsthuset af. Hyggeligt at kikke med.
Kram og god sommer nyd sejren
Fra Grethe

hennebergs have sagde ...

Hej i to
Et kæmpe tillykke med sejren,det var velfortjent, det blev den smukkeste, have af dem alle,endnu en gang tillykke

Eirin - Lars Bjerke sagde ...

Gratulerer med seieren!! Har ikke sett programmet her, men bildene her er flotte:-) blir spennende å se flere bilder fra hagen.
Kos dere i hagen/Lars og Eirin

hagen vår sagde ...

Hei!
Gratulere så mye! Dette var det inspirerende å se. Morsomt å se flere av mine favoritter. Verbena bonariensis i mengder er lekkert.
Ha det godt! Anne

Lene sagde ...

Hjertelig tillykke. Det var virkelig også en flot have I fik lavet, det bliver spændende at se flere billeder derfra.
Mvh
Lene Bedstemorshave

Susanne Josephine sagde ...

Mega stort tillykke. Det er så så velfortjent og jeg heppede på jer hele vejen igennem. Er vild med ALLE krukkerne og de indimellem lidt skøre ting, og ting som måske ikke passer 100% i stilen.Ellers kommer alle haver jo til at ligne hinanden :-) Og jeg er ikke med på 'less is more'. Haven må gerne være en legeplads for 'jeg kom lige til at købe' og 'den kan jeg ikke undvære'. Glæder mig til at se flere billeder, for der var alt for få detaljer og arbejdsgange med i programmerne.

Mange hilsner Susanne Josephine

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Kæmpe Tillykke og IHHH hvor var det altså spændende da i stod der i finalen.
Jeg har smugkigget alle programmerne og set dem når de blev sendt den rigtige dag også. De andre haver var også fantastiske, men jeres var den smukkeste og helt sikkert en vinderhave.

Masser af Hilsner fra Linda

Marianne sagde ...

Tillykke, Tillykke! Ser først dette nu :)
Fuldt fortjent med præmien til jer - det er helt sikkert!